torstai 4. huhtikuuta 2013

Toinen jännittävä päivä

...onneksi huomenna on viikon viimeinen päivä...

Ei mitään uutta sinänsä, meni päivä ihan nopsasti, laiteltiin mummoille listoja ja sitten tein seinään pari reikää puukkosahalla.

Syömässä käytiin jossain ravintola-baari mestassa, ja oli taas jännittävää tilata mitään kun kukaan ei ymmärtänyt mitään. Jotenkin sain viittoiltua, että tuo samaa kun mitä tälle mun holhoojallekin. Se sentään osas sanoa "pig". Oletan sen tarkottaneen ruokaa, ei mua.
Ruuaksi tulikin aika helvetin hyvää söttöä, possun sisäfilettä jossain kermasessa soosissa ja kermaperunoita, kyydissä oli jotain kasviksiakin. Niin joo ja alkuruuan sai ottaa noutopöydästä, ja siinä oli vaikka mitä kivaa, ja hyvää oli. Parasta tässä oli se, että ruokajuomana sai juoda vinkkua, pari lasillista kehtasin juoda, mutta olis sitä menny varmaan enemmänkin siihen ressitilaan.

Illalla käydään tossa koululla syömässä. Siellä on kaksi ruokailua oppilaille, pakko kai ollakin kun niillä on kuuteen se koulu. Siellä oli ruokana pizzaa, mutta ei ollu kovin kummosta. Eikä sitä päivän sapuskaa kyllä ihan heti mikään päihitäkään. Koulussa kun juomaksi ei saa kun vettä, pah.


Tässä on sen mummopappalan laajennusosa, joku siel tekee jotain


Tätä salia siis jatketaan sellasella erkkerityyppisellä ratkasulla.
Tossa lasin takana on rivissä kunnon katsomo niitä senioreita, 
hitto kun ne ei näy kunnolla.


Tässä vielä se tila yhdestä suuntaa, ei tää kyllä ketään kiinnosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti